Contact  
                              Gratis offerte aanvragen    
 

Mogen wij ons even voorstellen.

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, met kennis en ervaring. Van het inmeten en plaatsen van, garagedeuren, industriedeuren, voordeuren, binnendeuren. Door jaren langen ervaring staat onze vakbekwaamheid hoog in het vandel. Wij doen onder meer het plaatsen van steinau garagedeuren Hörmann industrie deuren voordeuren en binnendeuren.

Wij leveren een totaalpakket voor de consument van het inmeten tot het plaatsen. En dan dragen wij ook een stuk zorg voor het onderhoud en reparatie van alle producten. En daar bij doen we ook voor het industriële bereik ook alle keuringen van u garage deur. En natuurlijk ook alle onderhoud en reparatie. Dit is een korte impressie van onze werken die wij uitvoeren.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inmeten en plaatsen van alle Steinau producten en alle  Hörmann industrie producten. Wij werken voor particuliere en bedrijven zowel voor verzekeringen. Wij werken nou samen met de fabriek en er is dan ook geen tussen handel, en wij kunnen dan ook garantie gevallen en andere problemen meteen oplossen. Wij zijn technisch goed geschoold  en wij worden meteen op de hoogte gebracht van de laatste veranderingen dat wij altijd een goed product kunnen afleveren bij de consument, want wij staan voor kwaliteit.

Richard Gerats
De garagedeurspecialist

Richard Gerats
De garagedeurspecialist

Maastrichterlaan 124
6374 VS Landgraaf

T.
06 54 98 52 86Partners:
Dapi

Copyright 2010 (c) Richard Gerats De Garagedeurspecialist - Ontwerp door Maikel Boxma ICT Landgraaf
Hoogwaardige ICT oplossingen tegen een voordelige prijs...