Contact  
                              Gratis offerte aanvragen    
 

Wij leveren en monteren ook voor industrie doeleinde
 
Sectionaaldeuren
Het sectionaaldeur-programma met een waaier van keuzemogelijkheden
Sectionaaldeuren openen loodrecht en laten daardoor ruimte vrij voor en achter de deuropening. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, loodrecht boven de opening of dakvolgend opgeborgen. Sectionaaldeuren van de serie 40 uit staal, staal- en aluminiumcombinatie of aluminium overtuigen u met een uitgebreid programma, topactueel deurdesign en gecertificeerde veiligheid. Compact-sectionaaldeuren stapelen de afzonderlijke panelen loodrecht op, vlak achter de latei. De geringe inschuifdiepte is een groot voordeel bij hallen met lichtkoepels, glazen daken en gevels. Meer informatie vindt u in onze nevenstaande folders en in de inbouwgegevens.
 

Klik op de afbeelding voor de informatie folder
 
Roldeuren
Economisch, robuust en betrouwbaar
Hörmann roldeuren en rolhekken uit aluminium, staal en roestvrij staal zijn door hun eenvoudige constructie met slechts weinig componenten bijzonder voordelig. Het zijn de afsluitingen die zich in het dagelijkse bedrijfsleven steeds weer bewijzen. Roldeuren en rolhekken nemen bijna geen ruimte in boven de deuropening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkanten en het plafond gaat geen waardevolle halruimte verloren.

De hoge specialisatie reikt bij Hörmann roldeuren- en rolhekkenbouw tot ver voorbij de normale standaard. De verwezenlijking van speciale oplossingen hoort voor ons prestatiegerichte team tot het dagelijks werk. Meer informatie vindt u in de nevenstaande folder en in de inbouwgegevens.

 

Klik op de afbeelding voor de informatie folder

Snelloopdeuren
Snelloopdeuren - standaard met FU-besturing

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor de verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor de energiebesparing. Het Hörmann gamma omvat verticaal en horizontaal openende, transparante deuren met flexibel deurblad, ook in combinatie met sectionaaldeuren, roldeuren en onderhoudsvriendelijke spiraaldeuren met vlakke aluminiumprofielen.  Meer informatie vindt u in nevenstaande folder en in de inbouwgegevens.
 

Klik op de afbeelding voor de informatie folder

Stalen schuifdeuren
Zeer sterk en uiterst rendabel
Hörmann schuifdeuren worden gebruikt als rendabele afsluiting van vliegtuigloodsen, industriële hallen, voertuigendepots, grote garages, opslagplaatsen en onderhoudshallen. Ze zijn één- of tweevleugelig, enkelwandig en dubbelwandig thermisch geïsoleerd, zonder of met doorzicht en indien nodig met loopdeur leverbaar. Hörmann schuifdeuren zijn technisch uitgekiend, zeer robuust, schokbestendig en tegen corrosie beschermd. Ze moeten zelden hersteld worden en hun onderhoud verloopt probleemloos.
Meer informatie vindt u in nevenstaande folder en in de inbouwgegevens.
 

Klik op de afbeelding voor de informatie folder

Richard Gerats
De garagedeurspecialist

Maastrichterlaan 124
6374 VS Landgraaf

T.
06 54 98 52 86Partners:
Dapi

Copyright 2010 (c) Richard Gerats De Garagedeurspecialist - Ontwerp door Maikel Boxma ICT Landgraaf
Hoogwaardige ICT oplossingen tegen een voordelige prijs...