Contact  
                              Gratis offerte aanvragen    
 

Wij leveren voor de particuliere sector een groot aantal deuren
Die wij onderverdelen in drie groepen
 
Roldeuren
De RollMatic garagedeur van steinau creëert echt veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard met moderne steinau-aandrijvingstechniek uitgerust. Voor een gemakkelijk onderhoud wordt de aandrijving buiten de console aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. Een binnendrukknopschakelaar en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd.
 
Kanteldeuren 
U treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke Berry-deur van steinau i. In de brede waaier aan motieven vindt u zeker de deur die perfect bij uw woning past. 

Sectionaaldeuren
De elegante steinau sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn steinau sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Aandrijvingen
Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met steinau  deuraandrijvingen maakt u steeds de weg vrij, want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw auto. steinau biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle p 90, de voordelige e-60 en de e60 accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

 

Klik op de afbeelding voor de informatie folder

Richard Gerats
De garagedeurspecialist

Maastrichterlaan 124
6374 VS Landgraaf

T.
06 54 98 52 86Partners:
Dapi

Copyright 2010 (c) Richard Gerats De Garagedeurspecialist - Ontwerp door Maikel Boxma ICT Landgraaf
Hoogwaardige ICT oplossingen tegen een voordelige prijs...